Pozovi na:
060 50 500 17

Dijamantsko sečenje betona

Dijamantsko sečenje betona i drugih građevinskih materijala omogućava pravljenje otvora u betonskim zidovima i podovima, sa preciznim i ravnim rezovima pa nije potrebna naknadna obrada.

Kako izvodimo Sečenje betona.

Mi smo Beton MG pružamo visokokvalitetne usluge sečenja otvora za vrata, prozore, stepenice i krovne prozore, kao i sečenja stepenica, stubova i greda. Takođe, vršimo uklanjanje stepenica i kompletnih zidova, sečenje kanala u zidovima ili podovima za cevne instalacije, sečenje parapeta i proširenje vrata, prozora i ulaza.

Naši stručni radnici će se pobrinuti da sve bude urađeno kvalitetno i bezbedno. Ako vam je potrebno sečenje otvora u betonu za neku drugu namenu, mi smo tu da vam pomognemo. Kontaktirajte nas da bismo zajedno pronašli rešenje za vašu potrebu.

Firma Beton MG poseduje najmodernije mašine za sečenje betona firmi Makita, Bosch i Husqvarna.

busenje betona

Možemo vam ponuditi sledeće usluge sečenja betona:

 • Sečenje otvora za vrata: Ako planirate da ugradite nova vrata u betonski zid, ova usluga biće vam od pomoći. Sečenje zida za vrata može biti izvedeno u različitim dimenzijama i oblicima, u zavisnosti od vaših želja i dizajna vrata.
 • Sečenje otvora za prozore: Ako želite da ugradite novi prozor u betonski zid, Beton MG ima rešenje za vas. Otvor za prozor se može izvesti u različitim dimenzijama i oblicima, u skladu sa dimenzijama i dizajnom prozora.
 • Sečenje otvora za stepenice: Ukoliko želite da napravite nove stepenice ili proširite postojeće, nazovite nas. Sečenje stepenica se izvršava u različitim dimenzijama i oblicima, u skladu sa dizajnom stepenica.
 • Sečenje otvora za krovne prozore: Ako želite da ugradite novi krovni prozor u betonski krov, naša usluga vam je potrebna. Ovo sečenje se izvodi u različitim dimenzijama i oblicima, u zavisnosti od dimenzija i dizajna krova.
 • Sečenje stepenica, stubova i greda: Ukoliko planirate izmenu ili proširenje postojećih stepenica, stubova ili greda, nayovite za ponudu. Sečenje stubova se izvodi u različitim dimenzijama i oblicima, prilagođenim vašim zahtevima.
 • Uklanjanje stepenica: Ako želite da uklonite stare stepenice, naša usluga vam može biti od koristi. Ovo sečenje se izvodi na bezbedan način, kako bi se sprečila oštećenja okolnog betona ili drugih delova zgrade.
 • Sečenje kompletnih zidova: Ako želite da napravite otvore za povezivanje dve sobe ili proširite postojeću sobu, mi smo tu. Ovo sečenje se izvodi u različitim dimenzijama i oblicima, prilagođenim vašim zahtevima.
 • Sečenje kanala u zidovima i podovima za cevne instalacije: Ako želite da instalirate nove cevovode, naša usluga vam može pomoći.
 • Sečenje parapeta
 • proširenja vrata, prozora i ulaza
 • i sečenje otvora u betonu za mnoge druge namene

Sečenje betona i ulica

secenje betona i ulica

Ukoliko je potrebno da se napravi otvor u zidu ili podu, ukloni ceo zid ili deo stepenica, najbolje je da se koriste ove tehnike sa dijamantskim sečivima.

secenje kamena i betona

Na taj način, dobija se otvor bez kolateralnih oštećenja, sa ravnim rezom, spremnim za montažu prozora, vrata, stepenica i drugo.

Sečenje se izvodi bez vibracija, uz minimum buke i u rekordnom intervalu.

Ostale usluge

Pored usluge sečenja betona izvodimo i dijamantsko bušenje betona i rupa u zidovima i podovima

Pročitajte naš tekst o tome zašto je sečenje betona na gradilištu neophodno.

secenje betona na gradilistu

Rezanje zidova bez greške

dijamantsko secenje betona

Zidovi i beton koje mi obradimo imaju preciznu finalizaciju tako da je potreba za dodatnom obradom nepotrebna.